maandag 27 juli 2009

maandag 27 juli 2009

We worden gewoon beroerd van de hitte in het gebouw. Gisteren avond hebben we ee hele lijst mensen gemaild met deze klacht. Maar de woonbegeleider van axel zei net dat zij alles gedaan hebben, maar dat er "niets aan te doen is". Dat vind ik onzin, wan er is altijd wat aan te doen, alleen kost het geld. Het platsen van een airco systeem bv. En zij beweert ook dat er echt vloerverwarming is, maar dat is er echt niet. Stadsverwarming, dat is er wel, maa dat is iets heel anders.

Ymere belde net dat ze het door hebben gegeven aan de afdeling die gaat over de stadsverwarming en die gaat er wat aan doen. En volgende week komen ze onze voordeurbel maken (ik geloof er niets van).

Vertrouwenspersoon H.K. doet niks, behalve alles doorsturen naar manager B, wat ik zelf ook kan, dus daar hebben we niets aan.

Ook de inspectie is op de hoogte gehouden over de ongezonde hitte, door Maarten.

Verder wilde M. vannacht weer een ortophedische schoen tussen de deur zetten bij Axel, maar dat heeft hij weten te voorkomen. Ze is wel tot vervelends toe chagerijnig.

--

"Zorgpersoneel" maakt er weer een zooitje van met de medicijnen. Oh neemt U geen siroop? Nee mevrouw, hoe lang woon ik hier nu al? Weet U het nou nog niet? Diepe zucht.

(eigen beheer medicijnen is ook nog niet geregeld)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten