dinsdag 28 juli 2009

Dinsdag 28-07-09

Bij Maarten gaat het echt beter sinds de afteken lijst er is. Maar bij Axel is het nog steeds een zooitje. Ook vandaag weer. Gisteren heeft Axel een hele boze brief naar manager M. gestuurd, en vandaag was het weer alleen maar gezeur en poblemen.

Om te beginnen was er een probleem met het opstaan. S. zeurde dat er eigenlijk overdracht was om 7 uur en dat ze geen thee had gedronken nog, en had er duidelijk geen zin in en dus werd Axel daarmee lastig gevallen.
Daarna nam Robotax axel niet mee naar het activiteitencentrum, want hij was niet aangeled door de leiding daar, dus mocht hij niet mee.
Daarna begon E. te zeuren over de medicijnen, waar weer grote verwarring over was, en dat hij ze in eigen beheer gaat nemen wist hij ook al niet.
Daarna kwamen we er achter halverwege het park, dat M. gisterenavond de rolstoel Axel niet goed op de lader heeft gezet, waardoor de accu van Axel nu leeg is en hij nergens meer heen kan.
Daarna drukte Axel op de bel omdat hij naar de wc moest. Ze kwamen niet. Nee we hebben niets gehoord.
Tenslotte weer grote onduidelijkheid over Welzorg. De M. heeft zonder overleg een afspraak gemaakt met Welzorg. Ze zeiden dat Axel thuis moest blijven. Axel heeft de afspraak omgezet naar woensdag, maar dat snappen ze nu weer niet op de M.

Kortom een dag vol gezeur. HEEL vervelend! (en de dag is nog niet eens om!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten